Stavros

Najpovoljniji aranžmani za Stavros, Stavros letovanje 2017, Letovanje Stavros 2017, Stavros apartmani 2017, Jeftino letovanje u Stavrosu, First i last minute ponude....Stavros se nalazi u zalivu Strimonikos, na 70 km od Soluna. Kristalno čisto more, predivne peščane plaže nagradjene – Plavom zastavicom koju dodeljuje Evropska unija, duž obale velika šuma, prelepi park platana koji i u najvrelijim danima pruža prijatnu hladovinu. Mesto krije za svakoga po nešto. Za ljubitelje mirnijeg porodičnog odmora, mesto nudi brojne sadržaje od lepih šetališta, brojnih taverni, kafića i restorana do brojnih parkića, luna park-a, i drugih zanimljivosti za najmladje.

Diamando
Stavros, Grčka, Letovanje 2017

diamando        

U mirnoj uličici odmah iza čuvenog parka platana na svega 50 m od plaže, nailazimo na vilu Diamando. Klasično uredjeni, dosta komforni studiji pružiće vam prijatan boravak

VISE INFORMACIJA

Makis
Stavros, Grčka, Letovanje 2017

makis         

Odmah iznad centra Stavrosa na 10-ak minuta hoda od plaže u mirnom delu grada možete uživati u našoj vili Makis. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne komforne studije.

VISE INFORMACIJA

Sofi
Stavros, Grčka, Letovanje 2017

sofi        

Vila se nalazi odličnoj lokaciji u samom centru Stavrosa, a ipak u mirnoj uličici na samo 80 m od plaže idealna je za odmor. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se nalaze na spuštenom prizemlju ili prvom spratu.

VISE INFORMACIJA

Mihalis
Stavros, Grčka, Letovanje 2017

mihalis        

Vila se nalazi na 250 m od plaže i na 30 m od glavne ulice u mirnom okruženju i idelana je za odmor. Vila poseduje lepo uredjene I prostrane dvokrevetne , trokrevetne i četvorokrevetne studije.

VISE INFORMACIJA