Carski grad
SANKT PETERBURG

5 dana - avionom

Polazak: 03.05.2017.
Povratak: 07.05.2017.

1. dan Beograd - Sankt Peterburg
Skup putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pre poletanja. Let za Peterburg sa presedanjem. Dolazak u St.Peterburg u večernjim satima. Transfer i smeštaj u hotel. Noćenje.
2. dan Sankt Peterburg
Doručak. Razgledanje grada: Nevski prospekt, Kazanjski sabor, Dvorski trg, Admiralitet, Vasiljevsko ostrvo, Ermitaž, Isakijevska saborna crkva, Bronzani konjanik, krstarica "Aurora", Smoljni. . U produžetku razgledanja grada Petropavlovska tvrđava (fakultativno), i istorijsko jezgro grada, Petropavlovska saborna crkva u kojoj su sahranjeni svi ruski imperatori, počev od Petra I, Istorijski muzej Sankt Peterburga.... Slobodno popodne za individualni obilazak grada. Noćenje.
3. dan Sankt Peterburg
Doručak. Fakultativni program: Ermitaž, obilazak jednog od najvećih muzeja na svetu, sa preko 3 miliona eksponata , sa remek delima Leonarda Da Vinčija, Ticijana, Van Goga, Sezana, Pikasa... Njegova ogromna zbirka izložena je u 6 zgrada, a glavna je zgrada zapravo Zimski dvorac koji je nekada bio zvanična rezidencija ruskih careva a projektovao ga je italijanski arhitekta Bartolomeo Rastreli, smestivši ga na obalu reke Neve koja protiče kroz Sankt Peterburg, tačno preko puta zlatnih tornjeva crkve Svetih Petra i Pavla.Izlet u Peterhof, letnju carsku rezidenciju, koja svojom lepotom ne zaostaje za Versaljem. Obilazak Gornjeg i Donjeg parka i čuvenih fontana sa pozlaćenim skulpturma. Noćenje.
4. dan Sankt Peterburg
Doručak. Fakultativni program: Izlet u Puškin (Carsko Selo) letnja rezidencija Ekaterine Velike. Dvorac, enterijer tog vremena i prekrasni park povrsine 34 km2. Carsko selo je poklon cara Petra Prvog svojoj supruzi u čast rođenja ćerke, buduće carice Jelizavete Petrovne. Kasnije je još jedna carica, Jekaterina Druga, napravila u Carskom selu čuveni engleski park, podigla na njegovoj teritoriji mnogo spomenika, a za svog unuka Aleksandra Prvog je naredila da se izgradi Aleksandrovski dvorac. Tako je postepeno Carsko selo postalo carska rezidencija, u suštini letnja prestonica Rusije. Povratak u hotel. Noćenje.
5. dan Sankt Peterburg- Beograd
Doručak. Slobodno vreme do polaska. Transfer do aerodroma u Let za Beograd sa presedanjem. Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 475€

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate
Plativo u do 8 rata /oktobar-maj/ čekovima građana

PROMOTIVNA CENA 445€
do 25.10.2016. (ograničen broj mesta)

 

PRILIKOM UPLATE REZERVACIJE PUTNICI SU U OBAVEZI DA DOSTAVE KOPIJU PRVE STRANE VAŽEĆEG PASOŠA. U SUPROTNOM, AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST AKO SE AVIO-KARTE ODŠTAMPAJU SA POGREŠNIM IMENIMA, DOK PUTNICI SNOSE TROŠKOVE ŠTAMPANJA NOVIH KARATA.

Aranžman obuhvata:
- Avionski prevoz Beograd-St.Peterburg-Beograd sa presedanjem
- 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u hotelu 3/4* u St.Peterburgu
-Panoramsko razgledanje grada sa vodičem(minimum 10 putnika)
- troškove organizacije I vođstvo puta

Aranžman ne obuhvata:
- Avionsku taksu cca 195€ (podložna promeni)
- doplatu za 1/1 sobu 80€ (na upit)
- putno osiguranje
- Fakultativni program (minimum 10putnika):
Petropavlovska tvrdjava (u produžetku razgl.grada) 25€
Puškin (Carsko selo) 45 €
Ermitaž 35 €
Peterhof, Gornji i Donji park 45€
- ulaznice za kulturno istorijske spomenike
- individualne troškove

Rok za prijavu 10.04.2017. ili do popune mesta. Program je rađen na bazi od minimum 15 putnika
Falcon tours Zadržava pravo da u slučaju izmene cene prevoza, deviznog kursa,nedovoljnog broja prijavljenjih putnika i slično izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznosili otkaže putovanje, a najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje.Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja agencije Falcon tours, koji su u skladu sa Zakonom o turizmu.Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Falcon Art Tours