Pilion Nea Anhilos

LETO 2017 – GRČKA – Tamo gde Grci letuju
PILION | NEA ANHILOS | Grčka na novi način

Nea Anhilos je letovalište na obali Egejskog mora,  smešteno na 18km od Volosa u zalivu Pagasitik, takoreći na pola puta od Soluna ka Atini. Prelepe peščano-šljunkovite plaže, bogata i raznovrsna vegetacija, kao i gostoljubivo lokalno stanovništvo, učinilo je ovo mesto najvećim turističkim odredištem u ovom delu Grčke.

CENE U PRIPREMI

Protessilaos Hotel 3* www.protessilaos.com
Hotel Protesilaos se nalazi u centru Nea Anhilaosa, na 20m od plaže. Ima 40 soba, renoviranih 2009 godine. Jedan deo soba gleda ka bašti, a jedan deo ka zalivu Pagasitik. Sobe su prostrane, funkcionalne, dvokrevetne a za treću osobu je obezbeđen pomoćni ležaj (krevet na razvlačenje). Sobe imaju centralno grejanje i klimu, sef, frižider, satelitsku TV, fen za kosu, telefon… Doručak se služi na bazi švedskog stola, dok je večera klasičan meni.

Laodamia Hotel 4* www.laodamia.com
Hotel Laodamia se nalazi u centru Nea Anhilaosa, na 30m od plaže. Ima 28 soba. Sobe su prostrane, funkcionalne, dvokrevetne a za treću osobu je obezbeđen pomoćni ležaj (krevet na razvlačenje). Sobe imaju centralno grejanje i klimu, sef, frižider, satelitsku TV, fen za kosu, telefon… Doručak se služi na bazi švedskog stola, dok je večera klasičan meni.