Leptokaria

Najpovoljniji aranžmani za Leptokariju, Grčka letovanje 2017, Apartmanski smeštaj u Leptokariji, Letovanje leptokaria 2017, Leptokarija apartmani 2017, Jeftino letovanje u Leptokariji, privatan smeštaj u Leptokariji, First i last minute ponude. Najpovoljnije cene smeštaja u Leptokariji. Ovo letovalište je smešteno na najlepšem delu obale u podnožju Olimpa uz autoput Evzoni-Atina, stotinak kilometara od Soluna. U antičko vreme ova oblast bila je druga po važnosti u tadašnjoj Makedoniji, odmah iza Solunske regije. Intenzivan razvoj turizma ovde počinje zahvaljujući blizini Paralije, Olympic beach-a i Katerinija. Atraktivnosti doprinosi i dobra infrastruktura i mnoštvo novih smeštajnih objekata.

Helena
Leptokarija, Pieria, Grčka, Letovanje 2017

helena       

Hotel- vila Helena se nalazi na samo 30 metara od plaže. To je trospratna zgrada čiji istočni deo ima delimiči pogled na more i plažu. Njena zapadna strana gleda na prelepe obronke planine Olimp.

VISE INFORMACIJA

Magda
Leptokarija, Pieria, Grčka, Letovanje 2017

magda        

Vila Magda se nalazi na samo 30 metara od plaže. To je dvospratna zgrada čiji jedan deo ima delimiči pogled na more i plažu. Njena zapadna strana gleda na prelepe obronke planine Olimp.

VISE INFORMACIJA

Mihalis
Leptokarija, Pieria, Grčka, Letovanje 2017

VILA MIHALIS       

 

VISE INFORMACIJA