Zakintos

Najpovoljniji aranžmani za Zakintos, Grčka letovanje 2017 Online rezervacija hotela Zakintos, Letovanje Zakintos 2017, Zakintos apartmani 2017, Jeftino letovanje na Zakintosu. First i last minute ponude Zakintos. Laganas - najbolje žurke na Zakintosu, Laganas apartmani...Zante je treće po veličini, od sedam većih jonskih ostrva, a ujedno i jedno od najlepših grčkih ostrva. Prvi put Zakintos je spomenut u Homerovom delu Ilijada. Najpoznatija plaža na ostrvu Zakintos je Navagio (Shipwreck) sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zaštitni znak Zante-a.

LAGANAS

Najpovoljniji aranžmani za Laganas, Grčka letovanje 2017, Online rezervacija hotela Laganas, Letovanje Laganas 2017, Laganas apartmani 2017, Jeftino letovanje u Laganasu. First i last minute ponude, Zakintos letovanje 2017. Laganas - najbolje žurke na Zakintosu,bogat noćni život. Laganas apartmani...Laganas se nalazi na južnom delu ostrva, udaljen 8km od grada Zakintosa. Svoju popularnost duguje lepim peskovitim plažama i noćnom zivotu. Kao najveće i najdinamičnije letovalište na ostrvu, sa plažom dugom skoro 5km i kristalno čistim morem, ujedno i sa mnoštvom noćnih klubova i barova, predstavlja pravi izbor za mlade i one koji se tako osećaju

Eugenia
Laganas, Zakintos, Grčka, Letovanje 2017

EUGENIJA       

Vila Eugenia je smeštena u prelepom vrtu, okružena palmama i egzotičnim biljkama. Sastoji se od 14 studia i apartmana, rasporedjenim na dva sprata (prizemlje i prvi sprat).

VISE INFORMACIJA

Eugenia I
Laganas, Zakintos, Grčka, Letovanje 2017

EUGENIJA1        

Vila Eugenia I je smeštena u prelepom vrtu, okružena palmama i egzotičnim biljkama. Sastoji se od 14 studia i apartmana, rasporedjenim na dva sprata (prizemlje i prvi sprat)

VISE INFORMACIJA

Marinos
Laganas, Zakintos, Grčka, Letovanje 2017

MARINOS        

Vila Marinos smestena je na 200 m od plaže i na oko 500 m od centra Laganasa. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji su opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom.

VISE INFORMACIJA