Halkidiki

Najpovoljniji aranžmani za poluostrvo Halkidiki, Grčka letovanje 2017, Online rezervacija hotela Halkidiki, Leto Halkidiki 2017, Halkidiki apartmani 2017, Jeftino letovanje na Halkidikiju. Kasandra, Sitonija i Atos hoteli. First i last minute ponude. Specijalne cene za Leto 2017. Halkidiki je veliko zeleno poluostrvo stotinu kilometara jugoistočno od Soluna. Karakterišu ga tri prsta: Kasandra, Sitonija, Atos. Dočaravaju najlepši sklad raskošne prirode u području Egejskog mora. Poluostrvo čini prelepa obala dužine 500 km. Najpoznatija plaže su Ksenia, Lagomandra, Vurvuru, Uranopolis i dr.

HANIOTI

Najpovoljniji aranžmani za Hanioti, Hanioti letovanje 2017, Online rezervacija hotela u Haniotiju, Hanioti apartmani 2017, Jeftino letovanje u Haniotiju....First i last minute ponude za Hanioti. Hanioti se smatra jednim od najlepših mesta na celom poluostrvu. Poput skrivenog raja medju četinarima, uz kristalno čisto more, Hanioti svake godine privlači sve veći broj turista.Ovo letovalište krasi glavni gradski trg, sa fontanom, koji je centar zbivanja, od koga se zvezdasto šire male ulice prepune prodavnica, taverni, kafića, picerija, i duga peščana plaža oivičena parkom punim zelenila, koji pruža prijatnu hladovinu u vrelim letnjim danima, a u večernjim satima ambijent za nezaboravne romantične šetnje.

Triandafilos
Hanioti, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2017

1   

Vila se nalazi u mirnom delu Haniotija, na 5-10 min. od plaže i na par minuta od samog centra grada. Objekat je idealan za porodični odmor.

VISE INFORMACIJA

 

POLIHRONO

Najpovoljniji aranžmani za Polihrono, Polihrono letovanje 2017, Online rezervacija hotela u Polihronu, Polihrono apartmani 2017, Jeftino letovanje u Polihronu....First i last minute ponude za Polihrono. Na Kasandri, prvom prstu Halkidikija izdvajamo još jedno prelepo letovalište u kristalno čistom zalivu Toroneos - Polihrono. Samo ime mesta bi u prevodu značilo - puno boja, što potiče od šarenila koje ovoj regiji pružaju različite vrste cveća i drugog rastinja sa mediteranskom vegetacijom. Polihrono je poznato po svojoj dugoj peščanoj plaži, ulazak u kristalno čistu vodu je postepen, te je ovo letovalište pogodno za porodice sa malom decom. Samo mesto je veoma dobro snabdeveno, sa mnoštvom radnjica, taverni, restorana, kafića, barova..Mesto ima i svoju ambulantu, apoteku i poštu. Sigurni smo da će ovo mesto na Halkidikiju osvojiti sve vaše simpatije i pružiti vam trenutke idealnog odmora.

Panorama
Polihrono, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2017

PANORAMA       

Vila Panorama u Polihronu, smeštena je na brežuljku sa koga se vidi ceo zaliv Toroneos, a panorama koja se pruža iz vile Panorama će vas u svakom slučaju očarati.

VISE INFORMACIJA

Panorama 1
Polihrono, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2017

PANORAMA 1        

Vila Panorama u Polihronu, smeštena je na brežuljku sa koga se vidi ceo zaliv Toroneos,a panorama koja se pruža iz vile Panorama će vas u svakom slučaju očarati.

VISE INFORMACIJA

 PEFKOHORI

Najpovoljniji aranžmani za Pefkohori, Pefkohori letovanje 2017, Online rezervacija hotela u Pefkohoriju, Pefkohori apartmani 2017, Jeftino letovanje u Pefkohoriju....First i last minute ponude za Pefkohori. Ovaj gradić smešten je na poluostrvu Kasandra, na prvom prstu, potpuno nalik na Hanioti ili Polihrono koji su mu u neposrednom susedstvu. Ovaj kraj odlikuje se izuzetno prijatnom klimom zahvaljujući velikim prostranstvima borove šume, kristalno bistrim morem i izuzetno povoljnim geografskim položajem. Ono što Pefkohori razlikuje od drugih mesta u ovom delu Halkidikija jeste kilometrima dugo šetalište, gde je s jedne strane zlatna peskovita plaža, a s druge strane su brojne prodavnice, butici, kafići, restorani..

Petridis
Pefkohori, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2017

PETRIDIS        

Omiljeni hotel srpskih turista - Petridis nalazi se iznad samog centra Pefkohorija na 350 m od plaže,i na par minuta od centra mesta. U prijatnoj atmosferi hotela možete popiti kafu tik uz bazen, doručkovati na otvorenoj terasi u restoranu koji nudi fantastična jela tradicionalne grčke kuhinje.

VISE INFORMACIJA

Kasandros
Pefkohori, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2017

Vila KASANDROS
        

Vila Kasandros nalazi se na glavnom putu u centru grada, na svega 150 m od plaže.

VISE INFORMACIJA

 

Aleksandros
Pefkohori, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2017

Vila ALEKSANDROS
        

Vila Aleksandros nalazi se 300 m od plaže.

VISE INFORMACIJA

 

SARTI

Najpovoljniji aranžmani Sarti 2017, Sarti letovanje 2017, Letovanje Sarti 2017, Sarti apartmani 2017, Jeftino letovanje u Sartiju, First i last minute ponude. Na Sitoniji, srednjem prstu poluostrva Halkidiki nalazi se nekadašni ribarski gradić Sarti, a danas poznato letovalište. Ovo mestašce je okrenuto prema Svetoj Gori ( Atosu) i u potpunosti je podredjeno potrebama turista. Sarti je podeljen na dva dela a njegova plaža je dugačka više od 3 km Plaža ima sve sadržaje (suncobrane, ležaljke, kafiće, beach barovei, mreže za odbojku).. U centru mesta se nalazi grdski trg a oko njega i u sporednim ulicama su rasporedjene prodanvice, mini marketi i super market Arvantidis, ribarnice, taverne, kafići, lekarske ordinacije, benzinska pumpa, diskoteke.

VIŠE INFORMACIJA
Sarti, Sitonija, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2017