Tasos

Najpovoljniji aranžmani za ostrvo Tasos, Grčka letovanje 2017, Online rezervacija hotela Tasos, Leto Tasos 2017, Tasos apartmani 2017, Jeftino letovanje na Tasosu. Limenas i Potos najpovoljnije cene letovanja, Privatni smeštaj na Tasosu.Ostrvo Tasos (Thassos) poznato je kao zeleni dijamant Egeja. Najsevernje Egejsko ostrvo iako u obimu samo 90 km pruža brojne mogućnosti za vaš odmor. Ako se pitate gde letovati u Grčkoj i gde su cene povoljne i jeftine onda je Tasos a najviše mesta Limenas i Potos pravi izbor za vaš sledeći odmor. Najlepše i najpoznatije plaže na Tasosu su: Makriamos, Paradise beach, Mermerna plaža (Saliara), Golden Beach i dr.

LIMENAS

Najpovoljniji aranžmani za ostrvo Tasos i grad Limenas, Grčka letovanje 2017, Online rezervacija hotela Limenas, Leto Limenas 2017, Limenas apartmani 2017, Jeftino letovanje u Limenasu. Najpovoljnije cene letovanja u Limenasu, Privatni smeštaj na Tasosu. Glavni i najveći grad i najveća luka Tasosa , predstavlja trgovački i turistički centar ovog ostrva u kome živi više od 5000 stanovnika.Sastoji se iz novog i starog dela grada.Novi deo grada čini splet izukrštanih uličica prepunih taverni, kafića, butika i raznoraznih prodavnica, dok na obodima centra nailazite na desetak antičkih arheoloških nalazišta, koja možete obići samostalno ili u pratnji našeg predstavnika što vam mi i preporučujemo jer svako od njih ima svoju zanimljivu priču.

Aleksandra

Limenas , Tasos, Grčka, Letovanje 2017

ALEKSANDRA                 

Uskim krivudavim ulicama Limenasa dolazimo do poznate vile Aleksandra. Locirana iznad samog centra na par minuta od glavnog šetališta i 10-ak minuta od plaže, vila je jedna od najposećenijih od strane naših putnika....

VISE INFORMACIJA

 Edelweiss

Limenas , Tasos, Grčka, Letovanje 2017

EDELWEIS        

Vila Edelweiss se nalazi u širem centru Limenasa na 150 m od mora i na manje od 10ak minuta hoda do gradske plaže. Ima prelepe dvokrevetne i tokrevetne studije koji se nalaze na prvom spratu.

VISE INFORMACIJA

 POTOS

Najpovoljniji aranžmani za ostrvo Tasos i mesto Potos, Grčka letovanje 2017, Hoteli Potos, Leto Potos 2017, Potos apartmani 2017, Jeftino letovanje u Potosu. Najpovoljnije cene letovanja u Potosu Privatni smeštaj u Potosu.Spuštajući se na sam jug ostrva na nekih 40-ak km od Limenasa smešteno je prelepo mestašce Potos.Predivna peščana plaža oivičena brojnim kafićima pružiće vam momente potpunog opuštanja kako u vrelim podnevima tako i u večernjim šetnjama uz obalu.Odličan giros, kao i pekare sa tamošnjim specijalitetima mamiće vas na svakom koraku.Šarenilo prodavničica, brojne trgovine, luna parkić za decu čine ovo iako malo mesto punim sadržaja .Na par km od mesta nalazi se i Limenarija simpatičan gradić, plaže Tripiti i Skala Maries su takodje u neposrednoj blizini , a nedaleko je i manastir svetog Mihaijla koji datira iz 12 veka.Posetite ovo divno mestašce i sigurni smo da će vas očarati...

Eleni

Potos, Tasos, Grčka, Letovanje 2017

ELENI       

U jednoj od centralnih uličica Potosa na samo 30 m od prelepe peščane plaže nalazi se ljupka vila Eleni. Svojim kvalitetno uredjenim studijima zadovoljiće sve ono što očekujete od smeštaja na godišnjem odmoru...

VISE INFORMACIJA

Dimitris

Potos, Tasos, Grčka, Letovanje 2017

DIMITRIS      

Vila se nalazi u mirnom delu Potosa, iznad glavnog puta, na 5-10 minuta hoda od plaže. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim studijima kao i četvorokrevetnim apartmanom.

VISE INFORMACIJA

Maria

Potos, Tasos, Grčka, Letovanje 2017

 VILA MARIA     

U samom centru Potosa, na par metara od mora smeštena je vila Maria. Na idealnoj lokaciji u pešačkoj zoni ova vila raspolaže dvokrevetnim studijima koji se nalaze na prvom spratu a neki od njih imaju pogled na more.

VISE INFORMACIJA