Atina - Αθήνα

Korint–Epidaurus–Mikena–Delfi
4 dana AVIONOM

Atina je grad posvećen boginji Atini po kojoj je i dobio ime a koja je vekovima bila njegova zaštitnica. Ova, danas, višemilionska metropola, od svog postojanja preživela je uspone i padove kao malo koji megapolis na svetu. Za istoriju čovečanstva značajna je jer su u njoj postavljene osnove parlamentarne demokratije i slobodnih izbora. Ipak, prva asocijacija pri pomenu Atine je Akropolj sa Partenonom kao najvećim i najznačajnijim hramom koji dominira Atinom već dve i po hiljade godina. Grad istorije ali i prestonica dobrog provoda. Atina je uvek doživljaj. Posebno noću. Zato Vam i nudimo mogućnost da grčku prestonicu doživite i obasjanu večernjom iluminacijom. Šarm i folklor, tradicija i gostoljubivost uz ritam Mediterana, učiniće vaš boravak u ovom gradu nezaboravnim.

Polazak: 28.04.2017.
Povratak: 01.05.2017.

1.DAN Beograd – Atina
Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla“ - Beograd dva sata pre poletanja aviona. Let za Atinu u 13.25 časova. Sletanje na aerodrom u Atini u 15.55 časova. Transfer do hotela, smeštaj, slobodno vreme, noćenje.
2.DAN Atina – Korint – Epidaurus – Mikena
Doručak. Fakultativni izlet Korint-Epidaurus-Mikena. Prelazak peške preko Korintskog zaliva. Nastavak putovanja za Epidaurus. Obilazak antičkog pozorišta iz IV veka p.n.e. i muzeja. Nastavak putovanja do Mikene. Obilazak arheološkog prostora: Atrejeva riznica, Lavlja vrata, kraljevska grobnica. Povratak u Atinu u večernjim satima. Za mlađe predlažemo odlazak u jedan od najpopularnijih klubova u Kolonaki – Unique. Noćenje.
3.DAN Atina
Doručak. Panoramsko razgledanje grada: Hram Zevsa Olimpskog, Panatenajski stadion – mesto održavanja prvih savremenih Olimpijskih igara 1896. godine, Kraljevska bašta, crkva Svetog Pavla, Parlament, Numizmatički muzej Šlimana, trgovi Omonija i Sintagma, Akropolj... Slobodno popodne. Uveče fakultativno odlazak na grčko veče (večera sa muzičkim programom). Povratak u hotel. Noćenje.
4.DAN Atina – Beograd
Doručak. Slobodno prepodne. Transfer na aerodrom. Let za Beograd u 16.40 časova. Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu u 17.20 časova.


CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 265€
u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke
Plativo u 8 rata /oktobar-maj/ čekovima građana
ZA UPLATU U CELOSTI DO 25.10.2016. CENA 235€

 

 

 

Aranžman obuhvata:
- avio prevoz na relaciji Beograd – Atina – Beograd
- transfer aerodrom – hotel – aerodrom
- 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Atini (širi centar)
- razgledanje prema programu sa vodičem
- troškove organizacije putovanja


Aranžman ne obuhvata:
- aerodromske takse – 107€ (podložno promenama, plaća se u agenciji)
- doplatu za 1/1 sobu 45€ (na upit)
- međunarodno zdravstveno osiguranje
- Fakultativne izlete - minimum 30 osoba:
*Argolida (Korint-Epidaurus-Mikena) – 35€ (sa ulaznicama)
*Grčko veče (večera sa muzičkim programom) - 30€
- Ulaznice za kulturno-istorijske znamenitosti
Meteori 3€, Akropolj 12€, Delfi 6€
- Individualne troškove putnika

Rok za prijavu: 20.03.2017. ili do popune mesta.

Program je rađen na bazi od minimum 15 putnika
Organizator zadržava pravo da u slučaju izmene cene prevoza, deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenjih putnika i slično izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje. Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja agencije organizatora, koji su u skladu sa Zakonom o turizmu. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Falcon Art Tours, licenca OTP 31/2016.