O nama

Agencija Falcon Tours svojom dugogodišnjom tradicijom u uspešnom poslovanju na turističkoj sceni Srbije garantuje putovanje bez neprijatnih iznenađenja. Putovanje iz snova, za koje se brine tim profesionalaca koji rade sa istim ciljem zadovoljavanja svih Vaših turističkih snova, samo na korak je od Vas.

Falcon Tours je tour operator specijalizovan za domaće i evropske destinacije. Radimo ono što najbolje znamo, a to su putovanja. Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cene i kvaliteta, iskustvo i poslovna strategija u osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja su glavne prednosti Falcon Tours-a.

Naša ponuda je brižljivo pripremana da bi mogla da zadovolji sve klijente, a Falcon Tours će i u budućnosti ostati dosledan i pratiti tržišne trendove, pružajući svojim klijentima užitke u svim vrstama putovanja. Vaše je samo da se opredelite za jedan od programa iz naše ponude i da se prepustite uživanju.

Turistička agencija Falcon Tours locirana je već više od 20 godina na istoj lokaciji u Makenzijevoj ulici br 68. Falcon Tours je ičlanica i YUTA-e i ANTAS-a

Nudimo vam veliki broj naših usluga: ekskurzije, redovne autobuske linije, letovanja, zimovanja, doček Nove godine i prodaju avionskih i autobuskih karata za sve destinacije.

U turističkoj agenciji Falcon Tours možete kupiti i polisu putnog zdravstvenog osiguranja

Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja po celom svetu ili rajski odmor na tirkiznim talasima svetskih mora!

Molimo Vas da pre potpisivanja Ugovora/potvrde/prijave o putovanju prethodno pročitate i proučite tekst Opštih uslova putovanja, jer Vašim potpisom potvrđujete da su Vam isti uručeni, da ste upoznati sa sadržinom istih i da ih u celosti prihvatate.