Lefkada

Najpovoljniji aranžmani za Lefkadu, Grčka letovanje 2017, Online rezervacija hotela Lefkada, Letovanje Lefkada 2017, Lefkada apartmani 2017, Jeftino letovanje na Lefkadi, First i last minute ponude Lefkada...Lefkada je ostrvo jonskog arhipelaga, nalazi se južno od Krfa i severoistočno od Kefalonije, a sa kontinentalnim delom Grčke je povezana pokretnim mostom. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja: bela boja stena, šljunka i peska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko na grčkom-belo)...

NIDRI
Nidri, Lefkada, Grčka, Letovanje 2016

Najpovoljniji aranžmani za Nidri na Lefkadi, Nidri letovanje 2017, Online rezervacija hotela u Nidriju, Letovanje Nidri 2017, Nidri apartmani 2017, Jeftino letovanje u Nidriju , First i last minute ponude Nidri... Nidri je turističko mesto smešteno na jugoistoku Lefkade, u prirodnoj luci, okruženo bujnim zelenilom. Nasuprot njemu se nalaze ostrva Skorpios, Skorpidi, Maduri, Sparti i, nešto dalje, Meganisi. Iz Nidrija polaze brodići koji vode do svih navedenih ostrva. Nekada malo ribarsko seoce danas je živopisan gradić koga čini jedna ulica prepuna prodavnica, kafića i restorana uz obalu sa pogledom na marinu.

Dionysos
Nidri, Lefkada, Grčka, Letovanje 2017

dionysos        

Na 100-ak metara od plaže u Nidriju nailazite na naš objekat -vilu Dyonisos. Vila veselih boja, prijatne tople atmosfere, očaraće vas već na prvi pogled.U lepom okruženju, sa palmama koje se raskošno nižu ulicom ova vila odiše posebnom lepotom.

VISE INFORMACIJA

Julia
Nidri, Lefkada, Grčka, Letovanje 2017

VILA JULIA       

Vila Julija nalazi se u glavnoj ulici, na 100 m udaljenosti od plaže.

VISE INFORMACIJA

 

Margarita
Nidri, Lefkada, Grčka, Letovanje 2017

VILA MARGARITA      

Vila Margarita nalazi se u samom centru grada. Od mora je udaljena 150 m, a do najbliže plaže 10 - tak minuta.

VISE INFORMACIJA